Eminovci i Lipa predvode požešku trećeligašku karavanu

NK LIPA
(FOTO: M.M.)

27.09.2017. | M.M.
Pregleda: 3334

Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 3. kola 3. Županijske nogometne lige. Lipa (Stara lipa) je na gostovanju u Badljevini kod Dinama odigrala neodlučeno, 1:1. Poveli su domaći pogotkom Andreja Munića u 38. minuti, a bod Lipi donio je njihov najbolji strijelac Goran Bradić u 50. minuti.

Parasan je poražen u Marinom selu od Jovače rezultatom 2:1. Filip Ivičić doveo je Parasan u vodstvo pogotkom u 19. minuti, a izjednačio je Božidar Mioković u 27. minuti. Pobjedu domaćinu donio je Marko Strganac pogotkom u 85. minuti. Gosti su utakmicu završili s dva igrača manje.

Poljana i Slavonija (Prekopakra) odigrali su neriješeno, 1:1. Tomislav Nevrkla doveo je domaće u vodstvo u 8. minuti, a izjednačio je Srećko Žulj pogotkom u 76. minuti.


Eminovci su na svom terenu rezultatom 4:2 bili bolji od Ovčara. Pogotke za Eminovce postigli su Krešimir Hein (25), Danijel Varela (31), Nikola Maglica (65) i Ante Abramović (68). Strijelci za Ovčare bili su Tomislav Bošković (7) i Robert Kovačević (87).


Sve utakmice 4. kola igraju se u nedjelju, 01. listopada s početkom u 16,00 sati. Sastaju se Lipa – Slavonija, Parasan – Poljana, Ovčare – Jovača i Dinamo – Eminovci.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI