U Kamenskoj i Orljavcu obilježena 26. godišnjica prve vojne akcije u Požeštini

26. obljetnica u Kamenskoj
(FOTO: M.B.)

26.09.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 4455

26. godišnjica prve vojne akcije s ciljem oslobađanja Požeštine održana je danas u Kamenskoj kod spomenika koji je podignut za poginule hrvatske vitezove; Dragu Minduma, Nikicu Mandušića, Mihovila Vojnića, Branka Terzića, Ivicu Zovka, Igora Zalara, Dragana Jajića, Marka Garića, Jozu Jelića i Marka Marića.




Polaganju vijenaca i paljenju svijeća su nazočile obitelji poginulih branitelja te predstavnici županije sa županom Alojzom Tomaševićem, predstavnici grada Požege s gradonačelnikom Darkom Puljašićem, predstavnici općina Požeško-slavonske županije, udruga branitelja, vojske, policije i maratonci koji su trčali počasni maraton u čast svima poginulima.











Svečanost su uljepšali učenici Osnovne škole Dragutina Lermana iz Brestovca pjevajući hrvatsku himnu i čitajući sastave i pjesme, a vijence i svijeće svi prisutni polagali su i u Orljavcu kraj spomenika Vilku Knezoviću, Damiru Rukelju i Karlu Vranješeviću.







Fotogaleriju 26. obljetnice prve vojne akcije u Požeštini možete pogledati ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI