Potreban još jedan korak pomoći Filipu da prohoda

Filip Pojer
(FOTO: I.V.)

26.09.2017. | M.M./pozeska-kronika.hr
Pregleda: 3384

Kako smo već pisali prije nekoliko mjeseci, Filip Pojer je dvanaestogodišnji dječak iz Cerovca koji se zbog još precizno neutvrđene dijagnoze nalazi u invalidskim kolicima. Filip je veseo i razigran dječak koji se samostalno brine o sebi i pohađa školu.

Filipovi roditelji Ivana i Igor su proteklih desetak godina pokušavali na sve načine pomoći Filipu da prohoda, od Rijeke, Zagreba i Mađarske, ali bezuspješno.

No, prošle se godine na području Hrvatske pojavila klinika koja bi, po mišljenju specijalista, Filipu mogla pomoći da prohoda, a riječ je o klinici Glavić iz Dubrovnika koja nudi neurorehabilitaciju nogu na robotskom uređaju Lokmat, koji je kao takav jedini u Hrvatskoj.






Zahvaljujući pomoći donatora, naših čitatelja i cijele zajednice Filip je 7. kolovoza počeo s rehabilitacijom u Dubrovniku. Kako doznajemo, rehabilitacija je već sada nakon mjesec i pol dana uspješna, no zbog potrebe za bržim razvijanjem Filipovih mišića terapija je povećana s dosadašnjih 4 sata dnevno na 6 sati te je automatski porasla i cijena jednodnevnog troška koji je dosad iznosio 1.000 kuna, a sada će biti 1.500 kn.

U brojnim humanitarnim akcijama ovog ljeta sakupljen je novac za tromjesečnu 4 satnu dnevnu terapiju te sada obitelji nedostaje 25.000 kuna kako bi mogli platiti potrebnu pojačanu terapiju.

Uz veliku zahvalu svima koji su dosad pomogli, upućujemo poziv svima koji mogu, da se uključe i pomognu Filipu da napokon prohoda.




Novčani iznos pomoći možete uplatiti na poseban račun: HR2923900013506080936 kod Poštanske banke, a račun glasi na Filipa Pojera.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI