Mladež Temeljnog ogranka Centar HDZ-a darovala hladnjak Udruzi gluhih i nagluhih osoba grada Požege

Vrijedna donacija
(FOTO: M.M.)

26.09.2017. | M.M.
Pregleda: 3818

Svaki zadnji tjedan mjeseca rujna obilježava se Međunarodni tjedan gluhih osoba u cijelom svijetu. Tijekom ovog tjedna, organizacije diljem svijeta organiziraju razne sastanke i događaje pa tako i Udruga gluhih i nagluhih osoba Požega, kako bi se naglasili njihovi problemi i na to upozorila lokalna i nacionalna tijela uprave.

Povodom Međunarodnog tjedna gluhih osoba Mladež Temeljnog ogranka Centar Hrvatske demokratske zajednice Požega u suradnji s Mjesnim odborom Centar Požega odlučili su prigodno darivati Udrugu gluhih i nagluhih osoba grada Požege sa potrebnim im hladnjakom.





"Ovaj tjedan podiže solidarnost prema samim gluhim osobama i njihovim suradnicima te se koristi za stimuliranje većih napora u promicanju prava gluhih osoba širom svijeta. Veliki problem gluhih i nagluhih osoba na našem području je komunikacija, nezaposlenost i nerazumijevanje okoline za gluhe osobe i poteškoće s kojima se svakodnevno susreću. Naša udruga ovaj tjedan obilježava izložbom kreativnih radova koja će biti u centru Požege od 28. do 30. rujna te zajedničkim druženje u prostorijama Udruge. Međunarodni tjedan gluhih smo obilježili i izletom u Bizovačke toplice te zahvaljujemo gradu Požegi koja nam je pomogla financijski organizirati ovaj izlet. Također se zahvaljujemo HDZ-u koji nam je donirao hladnjak koji nam je potreban u prostorijama Udruge kako bi članovima služio tijekom kreativnih radionica i druženja", rekla je predsjednica Udruge gluhih i nagluhih osoba Požega Jadranka Vukoja te uručila znakove pažnje članovima HDZ-a.





"HDZ nastavlja promociju i pomaganje svim onim osobama kojima je to potrebno. Sretni smo što smo bili u mogućnosti pomoći vam i smatram kako je upravo ovo način na koji političke stranke trebaju uvidjeti mogućnost djelovanja i izvan utakmica koje se odvijaju za vrijeme predizbornih kampanja. Meni kao predsjedniku HDZ-a Grada Požege je iznimna čast što imam ovakve suradnike i pozivam sve političke stranke da djeluju na ovaj način jer moramo društveno korisni i makar na ovaj način vratiti zajednici ono što od nas očekuje", istaknuo je gradonačelnik Darko Puljašić.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI