Otkazani ¨Srednjovjekovni viteški turnir¨ održat će se 16. i 17. prosinca

Zimski streličarski turnir
(FOTO: Arhivska fotografija)

22.09.2017. | M.M./G.K.
Pregleda: 2176

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika, nažalost odgađa se Viteški srednjovjekovni turnir najavljen za 1. listopad 2017. godine.

Na održanom sastanku gdje su sudjelovali predstavnici Općine i TZ Čačinci, Parka prirode Papuk, Hrvatskih šuma i Udruge Reda vitezova Ružice grada odlučeno je da će se 16. i 17. prosinca održati "PReKUL zimski srednjovjekovni   festival" na Jankovcu jedinstven na području naše države obzirom da ne postoji manifestacija takvog karaktera koja se održava tijekom zime.

U sklopu istoga biti će prikazan srednjovjekovni život plemstva i kmetstva, srednjovjekovni božićni običaji te bogati programi za djecu i odrasle: sredjnovjekovno sanjkanje, klizanje te prikaz legende o vatri i ledu.


Također posjetitelje očekuje bogata srednjovjekovna gastronomska ponuda i sajam sa brojnim izlagačima u grijanom šatoru.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI