Posebna regulacija prometa u Požegi ovaj vikend (23. i 24. rujan)

Euharistijski kongres
(FOTO: Službeni plakat)

21.09.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 3928

U subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna 2017. godine Požeška biskupija obilježava dvadesetu obljetnicu uspostave i Treći euharistijski kongres na kojem se očekuje dolazak 30-ak biskupa iz Hrvatske i inozemstva uz hodočašće nekoliko tisuća vjernika iz svih župa Požeške biskupije.

Budući da će u vrijeme održavanja proslave biti zatvoren Trg Svetog Trojstva i veći dio ulica u centru grada molimo sve građane za strpljenje i dosljedno postupanje po privremenoj regulaciji prometa te uputama policijskih službenika.

Isto tako, u nedjelju u vremenu od 6 do 14 sati promet će privremeno biti zatvoren na Trgu sv. Terezije i ulicama: Pape Ivana Pavla II, Antuna Kanižlića, Miroslava Kraljevića, dijelu Njemačke ulice (od kružnog toka na raskrižju s Ulicom Miroslava Kraljevića do raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana), Ulica dr. Franje Tuđmana, Kamenita vrata, Sv. Florijana i Dragutina Lermana.,


Molimo građane da u nedjelju od 6 sati svoja vozila ne ostavljaju na parkirališnim prostorima gore navedenih ulica do završetka manifestacije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI