Udruga Mladih Limes organizira humanitarnu pomoć majci i njenoj kćeri s Downovim sindromom

Kreativna Udruga Mladih LIMES
(FOTO: M.M.)

20.09.2017. | M.M.
Pregleda: 2641

Kreativna Udruga Mladih LIMES pokreće humanitarnu akciju za pomoć mladoj majci i trogodišnjoj djevojčici koja ima dijagnosticiran sindrom Down. Naime, djevojčica i njezina majka doselile su se u Slavonski Kobaš nakon što je djevojčičinu majku maltretirao i zlostavljao muž te će ona, kad se poboljša financijska situacija, zatražiti razvod od muža.

One danas žive u Slavonskom Kobašu od 375 kuna socijalne pomoći. U svibnju su predale zahtjev za dječji doplatak, ali im je zahtjev još u proceduri. Žive u kući zajedno s djevojčičinom bakom (majkom od djevojčičine majke) koja prima malu mirovinu.

Potrebna im je pomoć, stoga je Kreativna Udruga Mladih LIMES (na poziv jedne brižne osobe) pokrenula ovu akciju te su svojim skromnim sredstvima kupili prijeko potrebne higijenske potrepštine za djevojčicu te hranu i neke druge stvari neophodne za život te nešto novca da majka može djevojčicu odvesti u Slavonski Brod defektologu i logopedu.


"Djevojčici i mladoj majci potrebna je svaka pomoć stoga apeliramo na ljude dobre volje da nam se jave u inbox, na mail udruge [email protected] ili porukom voditeljima akcije: Josipu Jagodaru na 098 962 5231 ili Ani Delić 099 750 0479 kako bi dobili informacije na koji način pomoći ili stupiti u kontakt s obitelji u potrebi.


Svaka pomoć je dobro došla: hrana, higijenske potrepštine za djevojčicu, igračke, robica, drva za ogrjev te novčane donacije koje možete uplatiti na račun Udruge: HR4824020061100765931 ili direktno obitelji na račun kako bi mogle putovati u Slavonski Brod liječniku ili kupiti lijekove i druge potrepštine za dijete. Opis plaćanja: Pomoć djevojčici"- rekli su iz Kreativne Udruge Mladih LIMES.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI