25. rujna u Pakracu Javna tribina za sve vlasnike čestica

ilustracija
(FOTO: Plink.hr)

20.09.2017. | M.M.
Pregleda: 1044

Državna geodetska uprava, Područni ured za katastar Požega, Odjel za katastar nekretnina Pakrac, pozivaju sve nositelje prava na katastarskim česticama na području katastarskih općina Pakrac i Prekopakra da sudjeluju na Javnoj tribini koja će u Gradskoj vijećnici u Pakracu biti održana u ponedjeljak 25. rujna s početkom u 17:30 sati.Javna tribina će biti organizirana u povodu početka katastarske izmjere na području Grada Pakraca. Uz predstavnike Državne geodetske uprave i Grada Pakraca, na Javnoj tribini će sudjelovati i predstavnici izvođača radova iz više geodetskih tvrtki iz Zagreba, Zadra i Opatije.

Na tribini će korisnici biti pobliže upoznati o samoj katastarskoj izmjeri, pravima i obavezama nositelja prava na katastarskim česticama, tijeku radova na katastarskoj izmjeri kao i svim drugim eventualnim pitanjima i nejasnoćama. Podsjećamo kako će radovi na katastarskoj izmjeri obuhvatiti katastarske općine Pakrac (površina od 1.238 hektara) i Prekopakra (698 hektara) s gotovo 9.000 pojedinačnih čestica. Vrijednost projekta je oko 6,6 milijuna kuna, sufinancirati će ga Državna geodetska uprava sa 40% i Grad Pakrac sa 60%, a projekt bi trebao biti gotov do 2020. godine.

Također podsjećamo kako je ovo vrlo važan projekt za Pakrac i stoga što su važeće zemljišne knjige stare više od 100 godina, a zadnje izmjere rađene su još davne 1915. godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI