NK ¨Slavonija - NK ¨Zadar¨ sutra igraju u Požegi od 15:30 sati

Plakat
(FOTO: M.M.)

18.09.2017. | M.M.
Pregleda: 5555

Nogometni klub "Slavonija" iz Požege sutra može ispisati povijesni rezultat kluba ako pobijedi Nogometni klub "Zadar" koji je bivši prvoligaški tim.

Sutra od 15:30 sati na stadionu pokraj Orljave odigrat će se utakmica za kvalifikaciju osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.





"Voljom ovog ždrijeba ove godine dobili smo ekipu NK "Zadar", to je ekipa s prvoligaškom tradicijom, ali ekipa i s ambicijama koja se što prije želi vratiti u drugu ligu pa čak i u prvu. Nama kao klubu to daje dodatni angažman i naboj da uz sreću i znanje razmišljamo o pozitivnom rezultatu te prolazu u sljedeće kolo." - rekao je predsjednik NK "Slavonije" Krunoslav Prpić





Trener NK "Slavonije" Krešimir Brkić rekao je kako u NK "Zadru" ima igrača koji su igrali prvu HNL ligu, ali NK "Slavonija" i igrači imaju nadu da ovu utakmicu mogu pobijediti jer sam Brkić je jako motiviran te će sve učiniti kako bi to prenio na igrače i ostvario željeni rezultat.




"Ja kao kapetan, naš trener, a i moji suigrači nadamo se i vjerujemo da ćemo dovesti prvoligaša sutra nakon utakmice u Požegu. Svi smo zdravi, spremni, put do ovoga nam nije bio lagan kako god se to činilo, ali za sutrašnju utakmicu svi smo zdravi, spremni i dat ćemo 120 % od sebe jer ovo je ekipa koja može pisati povijest." - rekao je kapetan NK "Slavonije" Mario Majstorović




Sutra od 15:30 svi ljubitelji nogometa ali i NK "Slavonije" dođite na stadion pokraj Orljave bodriti domaćine kako bi se plasirali u 16 najboljih u Republici Hrvatskoj ali i ispisali povijest domaćeg kluba.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI