Transvestit Tito, kriminalac Šeki i političar Neferović napadaju novinare

Napad na novinarku Nove TV
(FOTO: Dnevnik.hr)

17.09.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 11916

Novinarska ekipa Provjerenog, emisije na Novoj TV, jučer je tjelesno napadnuta dok je bila na terenu i snimala izjave svjedoka koji tvrde da su žrtve ondašnjeg kriminalca Ivice Sužnjevića zvanog Šeki. Brat dotičnog Šekija nasrnuo je na novinarku Emu Branicu i divljački ju gurnuo, nakon čega je ona pala u jarak, samo par centimetara od betonskog zida. Da se Ema sa svojih 50-ak kilograma nije mogla obraniti od ovog divljaka, pogledajte u videu ispod, a sve ovo zbog toga što su "njuškali" ondje gdje očito nisu smjeli- istraživali su niz prijevara kojima Šeki hara Garešnicom.



Istu novinarku je prije nekoliko mjeseci napao Tito Gubić, transvestit iz Zagreba, čije su prljave tajne također otkrivene u emisiji Provjereno. Na izravno pitanje je li Tito iskoristio staru i dementnu osobu da bi mu prepisao nekretninu, Tito je prvo psovkama, a zatim i pljuvanjem, napao novinarku. Tito je trenutno u istražnom zatvoru i protiv njega je podignuto nekoliko optužnica te ga čeka dug zatvorski put.


U 5. mjesecu ove godine, napadnut je novinar 034 Portala iz očito identičnih razloga kao i svi spomenuti napadi, a to je grebanje ispod površine, traženje istine! Moramo napomenuti da je naš novinar apsolutno nevin jer sporni članak koji je naljutio tadašnjeg gradonačelnika Neferovića, nije on napisao niti je išta znao o spornoj temi- no divljacima činjenice nisu važne. Najvažnije je pokazati svoju snagu i muda, pa opleti, makar i po ženi!




Da rezimiramo, svi napadi na novinare uglavnom se događaju jer se dotičnima jednostavno ne sviđa ono što se o njima piše ili priča. Tito je u pritvoru, a Šekija i Neferovića policija je pustila nakon ispitivanja. Dakle, niti video cijelog događaja nije bio dovoljan da zadrži divljaka u pritvoru. Isto se dogodilo i s Neferovićem, jedino što je on nakon napada nagrađen foteljom dožupana.

Pitamo se, do kojih to točno granica ovakvi napadi na nas smiju ići? Ovakvi događaji samo pokazuju u kakvim primitivnim sredinama živimo jer se u civiliziranom svijetu protiv neistina u novinama bori demantijima i tužbama, no kod nas to ide šakama i metlama!

Možda bi najbolje za ovakve face bilo da mediji ne postoje, da nas jednostavno nema, da narod ništa ne čuje i ne zna. No onda se ne bi mogli hvaliti svojim pokojim "dobrim" djelom i ne bi lako skupljali glasove! Kako bi onda svoje guzice smjestili u fotelje?

Zašto se na svom radnom mjestu moramo bojati za svoje živote?

Ne preostaje nam ništa drugo nego u pratnji imati zaštitare, gorile i slično, jer imamo osjećaj da se ovakvi napadi neće sanirati dok netko ozbiljno ne nastrada, a tada će biti prekasno.

Redakcija 034 Portala ovim putem izražava podršku ekipi Provjerenog i oštro osuđuje ovakav napad kao i sve ostalo fizičko nasilje, pogotovo nad ženama.

Foto i video: www.dnevnik.hr




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI