Umirovljeni policajac preko oglasa nudi svoju mirovinu, a zauzvrat želi samo jedno

Novac
(FOTO: Sb Online)

17.09.2017. | M.B./glas slavonije
Pregleda: 11944

Umirovljeni osječki policajac Vjekoslav Golub ovih je dana dao neobičan i, možemo reći, za današnje prilike vrlo human oglas. Naime, taj 90-godišnjak traži ženu bez mirovine i s njom se, ako to ona tako želi, može samo "registrirati”. Ono što mu je važno, kaže, jest da ga netko pokopa u grobnici u Koprivnici, gdje sada živi, a zauzvrat budućoj supruzi ostaje ne tako malena, policijska mirovina, piše Glas Slavonije.

"Zabrinjava me hoće li me netko nakon smrti pokopati u kakav pijesak i trebam suprugu koja bi me za moj novac pokopala u grobnicu. Otkako sam dao oglas, javile su se tri žene, no jedna kaže da se ne bi udala i da bi voljela živjeti u izvanbračnoj zajednici. Podsjetio sam je da onda nema nikakva prava, a to nije dobro. Ja želim svojom mirovinom od 3700 kuna nekome pomoći. Iznos nije pretjeran, ali nije ni malen", poručio je Golub.

izvor: Glas Slavonije



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI