Finale izbora za Miss Hrvatske

14.09.2017. | miss.hr
Pregleda: 8035

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima. Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Djevojke će od 23.09. boraviti u Hotelu Ilirija, Biograd na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26.09.2017. godine. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt " Njegujmo život" za udrugu Debra. Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom " Beauty with a Purpose " s udrugom Debra.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI