2. Panonsko-Bilogorski MTB maraton

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

11.09.2017. | M.S.
Pregleda: 2247

U nedjelju 10.rujna u Virovitici, točnije mjestu Kapela Dvor, hotel Kurija Janković startao je drugi po redu Panonsko-Bilogorski MTB maraton. Staza je bila duga 60km te je prolazila kroz virovitičke vinograde, poznate virovitičke ribnjake te okolne šume. Od požežana nastupio je Matej Skuzin (BBK Požega) koji je osvojio prvo mjesto sa oko 3 minute prednosti nad drugoplasiranim natjecateljem iz Novog Marofa. U kategoriji je nastupilo 70-ak natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, BiH. Ovaj rezultat sa utrke je još jedan dobar pokazatelj kako je Požega u samom vrhu hrvatskog biciklizma, uzmemo li u obzir da ove sezone naši natjecatelji imaju odveženih oko 20 utrka po Hrvatskoj i Sloveniji.




Klub BBK Požega broji 5 licenciranih vozača koji nastupaju na utrkama najjačeg nivoa u HR. Posebno treba istaknuti Krešimira Pavičića (veterani) i Mateja Skuzina (elite) koji ove sezone imaju brojna postolja na utrkama kupa hrvatske, nacionalnim prvenstvima te su obojica trenutno vodeći u Slavonskoj brdsko biciklističkoj ligi. Do karaja sezone ostale su još dvije utrke, nacionalno prvenstvo u disciplini maraton u Rabcu te posljednje kolo SBBL u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI