U Kutjevu i Kuzmici pobjede domaćih momčadi identičnim rezultatom

NK "Kutjevo"
(FOTO: M.M.)

10.09.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 3381

Jučer su odigrane prve dvije utakmice drugog kola požeško slavonske 1. ŽNL u kojima su Kutjevo i Tim osvježenje ugostili Slaven odnosno Jakšić. U popodnevnom terminu u slavljeničkom tonu Zeleni su dočekali Slavena, a u večernjem Kuzmičani susjede iz Jakšića.

KUTJEVO – SLAVEN 2:1

U bogatom programu proslave Dana grada Kutjeva odlično se uklopila i ovosezonska premijera Zelenih pred domaćom publikom. U goste Kutjevu stigao je Slaven koji je u prvom kolu doživio težak poraz u Požegi, bili su blizu bodu no u finišu su ostali bez njega.


Odigrali smo utakmicu bez pretjeranog rizika i bez previše prigoda, postigli smo dva pogotka glavom i osvojili zasluženo prva tri boda pred domaćim navijačima. Drago mi je da sam i ja svojim prvijencem u prvenstvenom natjecanju dao doprinos pobjedi – rekao je talentirani napadač Kutjeva Marin Majetić koji se predstavio kao pravo pojačanje Budimirove momčadi iako je po godinama još junior.


Dali smo sve od sebe, odigrali dobru utakmicu u kojoj je Kutjevo dominiralo posjedom, a mi bili opasni iz kontranapada pa smo iz jednog takvog i postigli izjednačujući pogodak. Mislim da smo zaslužili barem bod jer smo odigrali hrabro, odolijevali napadima kutjevačkih igrača do samog finiša kada nakon jednog prekida domaći postižu pogodak za tri boda.  Pokušat ćemo nakon dva gostovanja konačno na domaćem terenu osvojiti bodove – kazao je ponajbolji igrač gostujuće momčadi Robert Nović

TIM OSVJEŽENJE – JAKŠIĆ 2:1

Susjedski derbi u Kuzmici jedna je od najzanimljivijih utakmica drugog kola, a nakon odličnih 90 minuta rezultat je bio kao i u Kutjevu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI