Visoka škola ¨CMS¨ iz Tuzle nudi mogućnost školovanja i studentima iz Slavonije

Visoka škola "CMS" iz Tuzle
(FOTO: M.M.)

10.09.2017. | M.M.
Pregleda: 5435

Visoka škola "CMS – Centar za multidisciplinarne studije" (u daljnjem tekstu CMS) ima sjedište u Tuzli, a kao moderna samostalna visokoškolska ustanova djeluje temeljem dozvole za rad izdane od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta, čime su stečene diplome validne kako u BiH, tako i u ostalim zemljama, posebice okruženja (Hrvatska, Srbija... itd). Prema tome, CMS ima polaznike i interesnu zonu - studente iz BiH, Hrvatske i Srbije.



Misija koju postavljamo kao dugoročnu je da se CMS održi kao respektabilna ustanova u visokom školstvu, poznata i priznata kao visokokvalitetna i profesionalna institucija na ovim prostorima. Stvoreni preduvjeti od kvalitetnog, udobnog i komfornog prostora, dobro obrazovanog nastavnog kadra s iskustvima iz prakse, dobra povezanost s ostalim subjektima koji doprinose obrazovanju, kao i sam smještaj ustanove koji omogućava dolazak studenata, te učenje na daljinu i e-nastava jamac su za ispunjavanje cilja i misije ustanove.






Visoka škola samostalno izvodi programe osnovnih akademskih dodiplomskih studija prvog (I) ciklusa, po Bolonjskom procesu u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju u studijskim programima: Poslovna ekonomija, Promet, Energetika, Informacijske tehnologije i Zaštita na radu i zaštita od požara, s nekoliko smjerova u programima koje možete vidjeti na našim oficijelnim web stranicama cms.edu.ba Završetkom studija student stječe akademsko zvanje: Bakalaureat/ Bachelor – 180 ECTS (3 godine školovanja) Bakalaureat/ Bachelor – 240 ECTS (4 godine školovanja) uz naznaku studijskog programa i smjera čime aplicira za široku lepezu radnih mjesta u privredi, upravi, školstvu ili privatnom sektoru, a u slučaju želje za nastavkom studija dobre temelje za isto.






CMS u praksi primjenjuje mentorski sistem, i ostale metode edukacije koje omogućuju stjecanje znanja na najsuvremenije načine, a osmišljena je kao mjesto rada i napredovanja studenata i nastavnog osoblja koje posjeduje naučnu i pedagošku reputaciju, ali i iskustva iz prakse. Završetak studija u rokovima je imperativ svih u ustanovi. Studentu je omogućena maksimalna suradnja s nastavnim i drugim osobljem CMS -a, aktivno sudjelovanje na različitim stručnim skupovima i simpozijima i mnoge druge aktivnosti koje utiču na to da završeni studenti budu kadar prepoznatljiv po svojim znanjima i kompetencijama. Komunikacija između osoblja, nastavnika i studenta te preuzimanje materijala, obavijesti i dr., omogućena je putem e-nastave čime nema bojazni za studente iz daljih područja da će biti zanemareni i bez pravovaljane informacije.







Studije mogu upisati svi građani sa završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem bez kvalifikacijskih ispita. Natječaj za upis možete pronaći kroz poveznicu: cms.edu.ba Za akademsku godinu 2017./2018. studenti plaćaju troškove studija za cijelu godinu u ukupnom iznosu od 2.290,00 KM za redovne i 2.690,00 KM za izvanredne studente, s tim da iste mogu izmiriti u 12 bez kamatnih mjesečnih rata.







Za sve ostale dodatne informacije možete nas posjetiti na adresi Vjekoslava Tunjića 15, u Tuzli ili kontaktirati na E-mail: [email protected], ili telefone +387 35 369 540, +387 35 369 541, +387 35 369 542, Fax: +387 35 369 544 ili mobitel: +387 62 843 362. Korisne informacije o našem radu možete pronaći i na našoj facebook stranici: Visoka škola "CMS - Centar za multidisciplinarne studije" Tuzla, odnosno upit poslati i putem aplikacije messenger.




Omogućen je lakši kontakt za zainteresirane studente iz Hrvatske koji osnovne informacije mogu dobiti i na telefon: 0996756680.

Srdačan pozdrav od uprave i osoblja CMS-a, posebice građanima i budućim studentima s područja Slavonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI