U mandatu gradonačelnika Puljašića odvijaju se mnogi projekti- uskoro i izgradnja Studentskog doma

Veleučilište u Požegi
(FOTO: 034portal.hr)

07.09.2017. | A.M.
Pregleda: 4547

Studentski dom je definitivno vrlo potreban u gradovima gdje postoje veleučilišta, sveučilišta i fakulteti, tako da se sa sigurnošću može reći da je izgradnja studentskog doma u Požegi neophodna.

Na početku godine smo pisali kako je gradu Požegi odobren projekt izgradnje Studentskog doma, a Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije javlja kako je projekt samo jedan potpis od početka izgradnje doma u Požegi. Cijeli projekt koji obuhvaća kupnju zemljišta, izgradnju, opremanje, projektiranje, uređenje okoliša stoji nešto malo manje od 33 milijuna kuna, a EU financirat će ga u potpunosti. Iznos od 33 milijuna kuna je ujedno i najveći mogući iznos bespovratnih sredstava kojeg EU dodjeljuje.

S obzirom na uvjete pod kojima se bespovratna sredstva dodjeljuju, znači da bi Studentski dom trebao biti izgrađen 36 mjeseci nakon potpisivanja Ugovora. Moramo priznati da je gradonačelniku Darku Puljašiću mandat krenuo uzbrdo jer su mnogi projekti u realizaciji, grade se nogostupi, ceste, studentski dom, energetski se obnavljaju zgrade, a sve u svrhu kvalitetnijeg života građana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI