Koncert Škore i bogat program povodom proslave Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe

Plakat
(FOTO: M.M.)

06.09.2017. | M.M.
Pregleda: 7017

Povodom proslave Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe Grad Kutjevo je pripremio bogat program gdje će se danas od 20 sati održati kulturno – glazbena večer " Kutjevu za njegov dan" u kinodvorani Kutjevo. Nakon toga, odnosno sutra 7. rujna kada je službena proslava Dana Grada Kutjeva u 10 sati biti će polaganje vijenaca kod središnjeg križa na groblju sv. Marka u Kutjevu, u 11 sati zakazana je svečana sjednica u kinodvorani Kutjevo te u 18:30 sati sveta misa ispred župne crkve rođenja Blažene Djevice Marije.

Blagdan Male Gospe je 8. rujna gdje će se s početkom u 11 sati održati svečana biskupijska misa ispred župne crkve rođenja Blažene Djevice Marije.

Utakmica NK Kutjevo i NK Slaven odigrat će se 9. rujna s početkom u 17 sati nakon čega slijedi od 19 sati bogat glazbeni i ugostiteljski program te veliki koncert Miroslava Škore s početkom od 20 sati na stadionu KN- Kutjevo.


U nedjelju 10. rujna u kinodvorani Kutjevo održat će se stand up "Ćubi comedy caffe" Damira Mihanovića Ćubija s početkom u 19 sati.





Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir poziva sve Kutjevčane i Kutjevčanke ali i sve druge goste da se pridruže i uveličaju ovaj bogati program u čast proslavi Dana Grada Kutjeva i blagdana Male Gospe.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI