Radionica ukrašavanja svijećnjaka

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

05.09.2017. | Udruga Oppidum
Pregleda: 1801

U subotu, 9. rujna 2017. godine Udruga Oppidum i Media Lab Oppidum na adresi Matka Peića 8 organiziraju još jednu kreativnu radionicu. Ovoga puta radi se o radionici ukrašavanja svijećnjaka trajnim markerima za koju je ulaz kao i za sve Oppidum radionice besplatan.

Organizatori pozivaju kreativce koji žele doći na radionicu da ukoliko žele ponesu i svoje bijele keramičke šalice jer se istom tehnikom mogu ukrasiti i one. Određeni broj staklenih svijećnjaka je osiguran za polaznike radionice tako da bi svatko kući trebao moći ponijeti jedan predmet kao uspomenu.

Ovo je još jedna u nizu radionica koje Oppidum organizira kroz projekt "Media Lab Oppidum 3.0", a koji već treću godinu za redom u Požegi okuplja kreativce i potiče umjetničko stvaranje različitim tehnikama i korištenjem različitih medija. Financijski provedbu projekta podupiru Zaklada Kultura Nova i Ministarstvo kulture.


Za dodatne informacije posjetite Facebook stranicu Udruge Oppidum.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI