Sutra počinje Požeški filmski tjedan, u petak festival jednominutnih filmova

Požeški filmski tjedan
(FOTO: Službeni plakat)

04.09.2017. | M.M.
Pregleda: 2836

Požeški filmski tjedan se održava od sutra (utorak) do u petka kad se ujedno održava i 25. Hrvatski festival jednominutnih filmova.

U srijedu od 19 sati u Gradskom kazalištu Požega bit će prikazan film Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske" koji je dobio četiri Zlatne arene, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta.

Uz filmske projekcije održavat će se zatvorene radionice, poput filmske radionice animacije za učenike osnovnih škola te u projekcije najnovijeg hrvatskog dječjeg filma "Uzbuna na zelenom vrhu" po požeškim školama.


Požežanin Robert Demo i francuski   autor Jean Marc Caraccia izlažu svoje fotografije u Galeriji Ciraki u četvrtak, 7. rujna, od 19 sati, a službeni početak 25. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova planiran je za petak, 8. rujna, u Gradskom kazalištu s početkom u 20 sati.





"Ova godina je jubilarna 25. i napravili smo neke rekorde. Bilo je 449 filmova iz 49 zemalja. U službenom programu je kao i uvijek 60 filmova i od novih zemalja ove godine imamo Kostariku, Bangladeš i Pakistan", rekao je danas na predstavljanju programa Željko Balog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI