Sutra počinje Požeški filmski tjedan, u petak festival jednominutnih filmova

Požeški filmski tjedan
(FOTO: Službeni plakat)

04.09.2017. | M.M.
Pregleda: 2835

Požeški filmski tjedan se održava od sutra (utorak) do u petka kad se ujedno održava i 25. Hrvatski festival jednominutnih filmova.

U srijedu od 19 sati u Gradskom kazalištu Požega bit će prikazan film Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske" koji je dobio četiri Zlatne arene, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta.

Uz filmske projekcije održavat će se zatvorene radionice, poput filmske radionice animacije za učenike osnovnih škola te u projekcije najnovijeg hrvatskog dječjeg filma "Uzbuna na zelenom vrhu" po požeškim školama.


Požežanin Robert Demo i francuski   autor Jean Marc Caraccia izlažu svoje fotografije u Galeriji Ciraki u četvrtak, 7. rujna, od 19 sati, a službeni početak 25. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova planiran je za petak, 8. rujna, u Gradskom kazalištu s početkom u 20 sati.





"Ova godina je jubilarna 25. i napravili smo neke rekorde. Bilo je 449 filmova iz 49 zemalja. U službenom programu je kao i uvijek 60 filmova i od novih zemalja ove godine imamo Kostariku, Bangladeš i Pakistan", rekao je danas na predstavljanju programa Željko Balog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI