Gradonačelnik Puljašić primio pomoćnike u nastavi projekta ¨Petica za dvoje IV. faza¨

Prijem kod gradonačelnika Puljašića
(FOTO: M.M.)

04.09.2017. | M.M.
Pregleda: 6419

Gradonačelnik Grada Požege danas je primio 35 asistenata u nastavi za učenike s poteškoćama od kojih je 19 u osnovnoj školi Julija Kempfa, 6 Dobriše Cesarić i 10 u Antuna Kanižlića.

Projekt je vrijedan preko 6 milijuna kuna od čega Grad Požega sudjeluje s pola milijuna kuna, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020.





"Neke od vas ovdje vidim već četiri godine i to mi je drago što znači da projekt ide, a nadam se i da je učenicima drago da imaju svoj kontinuitet i da su se naviknuli na svoje asistente.


Drago mi je što će naši učenici dobiti svoje asistente kako bi puno lakše i bolje obavljali svoje poslove. Od svih vas očekujem visoku profesionalnost, budite korektni, brinite se o tim našim učenicima jer oni su uistinu najvažniji ovdje i mi svi moramo biti uz njih kako bi završili osnovnu školu da mogu samostalno nastaviti daljnje školovanje." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić





































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI