Učenici s područja općine Velika dobili besplatne udžbenike

OŠ I.G. Kovačić, Velika
(FOTO: M.B.)

04.09.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 4771

Kako je i najavljivano, sve učenike koji pohađaju škole na području općine Velika danas su na njihovim klupama dočekali besplatni udžbenici. Načelnik općine Velika Vlado Boban najavio je ovu hvalevrijendnu akciju još prošle godine, kada su djeca također dobila besplatne radne materijale.




Posebno sretni bili su svakako prvašići kojih u veličkoj matičnoj školi ove godine ima 19. Njima se ravnatelj OŠ I.G. Kovačić Zdravko Barun danas predstavio i upoznao ih s načelnikom Bobanom koji im je ispred općine poklonio udžbenike.






"Općina Velika jedina je općina u našoj županiji koja svim učenicima škole poklanja udžbenike. Za ovaj projekt izdvojeno je 150 tisuća kuna iz općinskog proračuna. Nije mala stvar imati 19 učenika u prvom razredu jer danas svi kukaju kako im je teško napuniti razrede. Što se tiče udžbenika, mi smo novac roditelja preusmjerili na udžbenike, a jedan prijatelj iz Zagreba i ove godine je odlučio darovati bilježnice. Poštujte svoje roditelje i učiteljicu, želim vam uspješno školovanje", rekao je Vlado Boban prvašićima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI