Kratak rezime finalne večeri Aurea Festa 2017. uz video

04.09.2017. | A.M.
Pregleda: 9795

Jučer je završio Aurea Fest 2017. "Sedam dana sedam noći". Nakon što se ove godine radi kiše dodao i osmi dan, koji je također do samog početka "Zlatnih žica Slavonije" bio upitan, ipak su Požežani i Požežanke mogli uživati u osamnaest vrhunskih pjesama.



Nekoliko tisuća Požežana i gostiju mogli su uživati u pjesmama koje su otpjevali Stjepan Jeršek Štef, Marija Pavković Snaša, Slavonski dukati, Garavuše, Sanja Hajduković, Vlado Bašić, Marija Cvetković i Mladen Kos te mnogi drugi.









I ove godine Radio Osijek dodijelio je nagradu za najslavonskiji tekst koji je predstavljen prošle godine. Nagradu, odnosno bisernicu, dobio je Nedo Zuban za stihove pjesme "Špenzle".






Gradonačelnik Darko Puljašić nakon svega se zahvalio svima te uz riječi hvale za sve izvođače, Požežanke i Požežane koji su bili domaćini svim gostima, zatvorio Aurea fest 2017. te otvorio natječaj za jubilarni 50. festival 2018. nakon čega je uslijedio veliki vatromet.










Nakon programa domaćini i gosti su se uputili na svečani domjenak u šator koji se nalazio u dvorištu Županijske palače, gdje su se svi zabavili uz dobru gastronomsku ponudu ića i pića koje je uveseljavao "Libreto band".














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI