Benjamin Poletto i Staša Kukić pobjednici Velikog i malog Super glasa Aurea Festa

Benjamin Poletto- pobjednik Malog super glasa
(FOTO: M.B.)

31.08.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 7834

Finale Velikog i malog Super glasa Aurea Festa održano je večeras, petoga dana Aurea Festa, gdje su nakon tri dana audicija odlučeni pobjednici Super glasa. Pred mnoštvom publike, ali i žirija, trinaest superfinalista interpretiralo je poznate skladbe, što domaćih, što stranih izvođača.




Finalni žiri činili su Mia Dimšić, Mario Roth, Bruna Oberan, Sanela Soldo i Ilijana Lončar, organizator ovog show-a je GR Nota i njen voditelj Marijo Kovačević.






Potraga za talentima traje unazad nekoliko mjeseci kad su na audicije išli po osnovnim školama diljem naše županije, nakon svih prošlih krugova, svoj plasman u finalu ostvarili su Lana Bobek, Viktorija B., Lucija Sajfert, Leona Zorić, Benjamin Poletto i Natea Perinović u kategoriji Mali super glas te Korina Kitanović, Staša Kukić, Luka Žiberna, Katarina Ivanika, Doris Dragičević, Veronika Kvaternik i Ilijana Čolić u kategoriji Veliki super glas.




"Cijeli ovaj projekt nastao je kao ideja da nađemo male i velike talente na području naše županije kako bismo oformili jedan zbor u kojemu bi upravo oni bili članovi. Audicije za zbor održat će se 5. i 6. rujna 2017. u prostorijama GR Note u Njemačkoj ulici u Požegi, a pozvani su svi koji vole, žele i uživaju pjevati", rekao je Marijo Kovačević, voditelj GR Nota.




Nakon izvjesnog čekanja odluke žirija, natjecatelji su zajedno pjevali veliki hit popularne Mie Dimšić, a titulu najboljeg Malog super glasa odnio je Benjamin Poletto iz OŠ Dragutin Lerman iz Brestovca, koji je svojom izvedbom slavonske pjesme NHT imena "Sve ću prodat sutra" oduševio kako publiku, tako i žiri.



Prvo mjesto u Velikom super glasu osvojila je osebujna Staša Kukić iz OŠ Lipik s pjesmom nezaboravne grupe Abba "The winner takes it all".



Nagrada za prvo osvojeno mjesto je snimanje vlastite pjesme u studiju, drugoplasirani su osvojili mikrofon, a dobitnike trećeg mjesta usrećila je školska torba.




Nakon objave pobjednika uslijedio je koncert Mie Dimšić koja je započela svojim ultra poznatim hitom "Život nije siv" kojeg su s njom u glas pjevali i stari i mladi.


Klikni na video












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI