Prijem sudionika završnice Sportskih igara mladih održane u Splitu kod gradonačelnika Puljašića

Sudionici Sportskih igra mladih 2017.
(FOTO: M.M.)

30.08.2017. | M.M.
Pregleda: 5697

Gradonačelnik Darko Puljašić danas je primio sudionike završnice Sportskih igara mladih održane u Splitu gdje su naši mladi sportaši postigli izvrsne rezultate.

Međunarodna završnica Sportskih igara mladih održana je u Splitu od 18. kolovoza do 22. kolovoza. Mališani su se za medalje borili u čak deset sportova odnosno u malom nogometu, rukometu, uličnoj košarci, odbojci na pijesku, šahu, tenisu, stolnom tenisu, atletici – utrci na 60 metara i graničaru.





Međunarodna završnica je vrhunac ovogodišnjih natjecanja kroz čiji sustav se, samo u Hrvatskoj, natjecalo više od 60 tisuća djece, dok u cijeloj regiji više od 160 tisuća djece.


Na utrci od 60 metara drugo mjesto osvojio je Matej Perić, četvrto mjesto osvojila je Lana Knaus i treće mjesto osvojio je Fran Soukup.




Na Državnoj završnici za 99. godište u malom nogometu prvo mjesto osvojila je ekipa Newcastle iz Požege koje je održano u Umagu od 14. do 17. lipnja.

Ekipa koja je sudjelovala je Ivan Žuljević, Karlo Renka, Matej Marinović, Dino Bognar, Benedikt Tokić, Dominik Dorić, Mirko Soldo, Antonio Bajić, Mateo Itrak i Tony Martinović.




"Hvala vam u ime Grada Požege i požeško – slavonske županije jer ste branili naše boje i uistinu ih kvalitetno obranili.

Ovo je još jedna potvrda da mi u Požegi imamo kadar koji može konkurirati ne samo na području Republike Hrvatske već na području cijele regije, a i šire.Smatram da ovi mladi ljudi, malo i stariji mogu pokazati put svima nama starijima da se uz jedno odricanje, kroz klubove, kvalitetan trenerski kadar i kroz institucije, a to je Grad Požega mogu postići rezultati gdje mi svi ostali na tom tragu možemo nastaviti raditi kako bi ovi mladi ljudi imali perspektivu raditi u svom gradu i postizati još bolje rezultate. " - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić




"Ovo je šesnaesta godina kako se održavaju Sportske igre mladih u Gradu Požegi. Naši natjecatelji su ove godine postavili vrhunski rezultat.

Sportske igre mladih iznjedre sportaše, tako smo mi već u travnju krenuli s Coca Cola kupom, pa smo uz direktora sportskih igara mladih sve to proširili i na Pakrac , Pleternicu, Lipik i Požegu.

Tako da ja se zahvaljujem na vašem prijemu , zahvaljujem se svim našim natjecateljima uz veliku čestitku na odličnim rezultatima i na velikoj potpori Grada Požege jer bez vas bi bilo jako teško sve ovo napraviti i postići." - rekao je koordinator Sportskih igara mladih grada Požege Alen Ivanović







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI