U D. Čagliću se prevrnulo teretno vozilo, u Požegi bijeg s mjesta prometne nesreća

D. Čaglić
(FOTO: Compas.com.hr)

30.08.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 5067

27-godišnji državljanin Srbije koji je jučer (29.8.) oko 8 sati u Donjem Čagliću upravljao teretnim vozilom marke "DAF", srpskih registarskih oznaka, s priključnim vozilom uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor i skup vozila se prevrnuo te je došlo do rasipanja tereta po kolniku. Vozač je lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava. U vremenu od 08.20 sati do 13.40 sati za sav promet je bila zatvorena D-5 između Lipika i Donjeg Čaglića, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Isti dan oko 19.20 sati u Požegi na raskrižju ulica Stjepana Radića, Franje Cirakija i Priorljavske na prijelazu ceste preko željezničke pruge nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je polubranik. Policijski službenici utvrdili su da je počinitelj ovog bijega s mjesta prometne nesreće 61-godišnji državljanin Makedonije koji je upravljao teretnim vozilom marke "Volvo", makedonskih registarskih oznaka, s priključnim vozilom te protiv njega slijedi prekršajna prijava.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI