Ludi vikend - vožnja pod utjecajem alkohola, bijeg s prometne nesreće, slijetanje automobila ...

Nadzor brzine, policija, brzina
(FOTO: Vjeran Blašković)

28.08.2017. | M.M.
Pregleda: 5079

Prilikom nadzora prometa policijski službenici 26. kolovoza u mjestu Gradac oko 15:50 sati zaustavili su 71-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (1,41 promila) upravljao osobnim automobilom marke "VW", požeških registarskih oznaka.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Isti dan oko 23 sata u mjestu Veliki Banovac policijski službenici zaustavili su 25-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke "Mazda" na koji je postavio nepripadajuće registarske oznake.


Protiv 25- godišnjaka slijede kaznena i prekršajna prijava.


Tijekom vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila u petak, 25. kolovoza oko 8:50 sati u mjestu Velika u Školskoj ulici između dva osobna automobila. Dan kasnije oko 15:45 sati u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana zabilježeno je slijetanje osobnog automobila s kolnika, a oko 22:15 sati bijeg s mjesta prometne nesreće na prometnici Požega-Mihaljevci. U nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine u mjestu Vesela oko 20:20 sati dogodio se još jedan bijeg s mjesta prometne nesreće.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI