Big Band Požega nastupa 30. kolovoza na Aurea Jazz Festu

Big Band Požega
(FOTO: Big Band Požega)

27.08.2017. | M.M.
Pregleda: 2829

Ovogodišnji Aurea Jazz Fest otvorit će Akvarel. Dobri prijatelji Big Banda i sastav koji su neki imali prilike vidjeti ovog proljeća u Gradskom Kazalištu Požega gostovat će na ovogodišnjem Aurea Jazz Festu s vlastitim programom. Vrhunski vokalni sastav koji uz autorske stvari donosi i obrade u posebnim aranžmanima uz beatboxing, nešto je što ne smijete propustiti.

Treću godinu zaredom na Aurea Jazz Festu nastupit će i Big Band Požega s repertoarom za koji vjerujemo da će se svidjeti svima. Od vrhunskog funka do filmskih tema uz podršku najboljih hrvatskih glazbenika, recept je koji morate poslušati. Za kraj – Kozmodrum koji će se održati na terasi Kazališne kavane. Petorka koja svira electro dance glazbu s primjesama jazza, uživo, sastav je kakav mnogi nisu imali prilike vidjeti, a sigurni smo da će vam proširiti glazbene vidike.

Srijeda, 30.8.2017. Trg Svetog Trojstva Požega, od 20:00 sati. Ugodno vrijeme bez padalina - Vakula je rekao, tako da vam ne preostaje drugo, nego zajedno s nama, sudjelovati u ovoj prekrasnoj večeri.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI