Kristina i Iva ponovno strijelci, Osijek na korak do Lige prvaka

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

26.08.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 2791

Nakon što su zabile po gol u prvom susretu kvalifikacija za Ligu prvaka u dresu ŽNK Osijeka, djevojke iz Požeštine su ponovno uspješne. U drugom susretu kvalifikacijske skupine za Ligu prvaka Osijek se susreo s prvakinjama Farskih Otoka i došao do druge pobjede, a Kristina Nevkla i Iva Jakovac ponovno su pogađale protivničku mrežu. Kristina je zabila za 3:0, a u 82. Minuti na terenu ju je zamjenila upravo Iva i u svom prvom dodiru s loptom zabila pogodak za konačnih 4:0. I to kakav pogodak. Mlada Požežanka je sa oko 25 metara odapela i pogodila gornji desni kut nemoćne vratarke protivničke ekipe.






A u prvom kolu su obje naše djevojke postigle prekrasne golove što možete pogledati u videu, Kristinin je drugi, a Ivin posljednji.. s nestrpljenjem čekamo snimku ovog projektila iz sinoćnjeg dvoboja!


Ako ovom dodamo pogodak Gabrijela Bobana u uzvratu protiv Austrije Beč koji je bio dovoljan za pobjedu ali na žalost ne i za nastavak europskog puta Bijelo plavih, možemo zaključiti da osječki nogomet i te kako može zahvaliti Požeštini na svojim sjajnim rezultatima u posljednje vrijeme.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI