Dinamo razbio Slavena, favoriti uspješni u prvom kolu Kupa

Nogomet
(FOTO: Josipa Maslač)

22.08.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 2997

Odigrano je prvo kolo Kupa NS Požeško slavonske županije a rezultati su uglavnom očekivani. Požega i Kutjevo su rutinski upisali pobjede, aktualni prvak 1. ŽNL slavio je 4:1 u Sulkovcima, a Kutjevo je zabilo čak 8 pogodaka Ovčarama.

S obzirom da su Ovčare trećeliģaš to i ne djeluje tako strašno kao osmica koju je popio Slaven u Vidovcima kod razgoropađenog Dinama koji uz to nije imao pomoć svog velikog pojačanja za novu sezonu Tomislava Žuljevića. Gračane očito čeka teška sezona, onakva kakvu je proživjela Sloga u protekloj. A i nova im je krenula s 11 komada u mreži u dvoboju s Lipikom. U Čaglinu je Mladost ponovno slavila protiv Omladinca, ovoga puta minimalno, 2:1, ali dovoljno za prolazak u 2. kolo.

BSK je bez većih problema promarširao kroz Dobrovac, isto kao i Tim osvježenje kroz Bučje. Drugi Graničar, onaj iz Zagrađa je uvjerljivo nadigrao Lipu, a vrlo raspucani su bili napadači Papuka koji su Parasan torpedirali čak 11 puta, ali su i gosti uspjeli jednom svladati Raguža.


Hajduk iz Pakraca je teškom mukom prošao kroz Jakšić golom u završnici utakmice, a u dvoboju trećeligaša u Prekopakri Eminovci su odigrali sa Slavonijom 1:1, a nakon jedanaesteraca pobjeda je otišla na stranu domaćina. Hrvatski dragovoljac je bez borbe prošao u 2. kolo pošto se Poljana nije pojavila na utakmici.


U prostorijama Saveza danas su ždrijebom određeni parovi 2. kola kupa koje će se igrati narednog vikenda. Na izvlačenju su bili prisutni predstavnici Požege, Tim osvježenja i Dinama (V) kao i tajnik Marijan Rudež i instruktor Damir Bognar.

U subotu, 26. kolovoza s početkom u 17,30 sati sastaju se Požega – Hrvatski dragovoljac (Drenovac).

Ostale utakmice igraju se u nedjelju, 27. kolovoza u 17,30 sati. Sastaju se Mladost (Pavlovci) – Kaptol, Tim osvježenje (Kuzmica) – Dinamo (Badljevina), Dinamo (Vidovci) – Papuk (Velika), BSK Buk – Kutjevo, Graničar (Zagrađe) – Slavonija (Prekopakra) i Croatia (Mihaljevci) – Dinamo (Rajsavac).

Posljednji par 2. kola je Hajduk (Pakrac) – Lipik 1925 (Lipik). Termin odigravanja te utakmice dogovorit će ti klubovi jer Pakračanima narednog vikenda kreće prvenstvo 4. HNL.

Rezultati 1. kola Kupa NS PSŽ :

Graničar(Bučje) – Tim osvježenje (Kuzmica) 0:5
Slavonija (Prekopakra) – Eminovci 1:1 (6:5)
Dinamo (Rajsavac) – Kamen (Vetovo) 4:3
Croatia (Mihaljevci) – Croatia (Donja Obrijež) 5:2
Hrvatski dragovoljac (Drenovac) – Poljana 3:0 bb
Graničar(Zagrađe) – Lipa (Stara Lipa) 4:0
BSK(Biškupci) – Dinamo (Badljevina) 0:3 bb
Sulkovci – Požega 1:4
Jovača (Marino selo) – Kaptol 0:3
Papuk (Velika) – Parasan (Golobrdci) 11:1
Jakšić  – Hajduk (Pakrac) 1:2
Dobrovac – BSK Buk 1:3
Dinamo (Vidovci) – Slaven Gradac 8:0
Lipik 1925 – Sloga (Trenkovo) 11:0
Omladinac (Čaglin) – Mladost (Pavlovci) 1:2
Kutjevo – Ovčare 8:0



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI