NASLOVNAPOŽEGACRNAARHIV
Provala trgovine, krađa automobila i bicikla

FOTO: M.M.

LUDI VIKEND

Provala trgovine, krađa automobila i bicikla

21.08.2017. | M.M. PREGLEDA: 4844

Tijekom noći s četvrtka na petak, 17./18. kolovoza u Požegi u Ulici Matice hrvatske nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prodavaonicu trgovačkog društva iz Čakovca te ukrao novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Dan kasnije 19. kolovoza u vremenu od ponoći do 3 sata, u mjestu Gornji Emovci nepoznati počinitelj (ili više njih) ukrao je osobni automobil marke "Hyundai", požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 39-godišnjaka. Vozilo je pronađeno oko 4.30 sati u mjestu Kusonje, a za počiniteljem ovog kaznenog djela policijski službenici tragaju.

U Pakracu 19. kolovoza u Ulici Matije Gupca na parkiralištu trgovačkog centra nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl u vlasništvu 57-godišnjaka.


Dan kasnije u nedjelju 20. kolovoza oko 20.40 sati u mjestu Japaga policijski službenici zaustavili su 65-godišnjeg biciklistu (1,58 promila) koji je zbog ugrožavanja javnog prometa smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je bicikli kojim je upravljao ukrao dan ranije u Pakracu u Ulici Matije Gupca te će bicikli i podaci o počinitelju, zbog eventualnog pokretanja privatne tužbe, biti dostavljeni vlasniku.
Tagovi: policija, krađe