Dan voćara u Lipiku, prijave do 15.rujna 2017.

Plakat sajma u Lipiku
(FOTO: lipik.hr)

20.08.2017. | M.M./lipik.hr
Pregleda: 2821

Ovogodišnji Jesenski sajam - Dan voćara u Lipiku održat će se u nedjelju 24. rujna od 9 do 18 sati na tradicionalnom mjestu održavanja manifestacija, parku u Lipiku.

Iako relativno novi događaj na tržištu, Dan voćara u Lipiku brzim korakom postaje prepoznat od strane sve većeg broja poljoprivrednika, poduzetnika i svih koji dijele poveznicu voćarstva i povrtlarstva, prerađevina i proizvoda, mehanizacije, alata, zaštite i skladištenja poljoprivrednih proizvoda.

Na prostoru održavanja sajma i ove godine očekuje nas zabavni natjecateljski program pečenja rakije, kuhanja pekmeza, glazbeni program, ugostiteljska ponuda, vožnja turističkim vlakom i fijakerom s lipicancima Državne ergele Lipik.


Želja je proširiti mrežu sudionika sajma te ovim putem organizator poziva sve izlagače da se prijave na sajam na kojem će moći razmjeniti iskustva, imati direktan pristup informacijama te mogućnost povezivanja s postojećim i potencijalnim proizvođačima i poduzetnicima.


Prijavnica za izlagače se nalazi na službenim stranicama Grada Lipika, klikni ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI