DVD-ima Lipika i Pakraca donirane četiri motorne pile

Donacija motornih pila
(FOTO: compas.com.hr)

20.08.2017. | M.M./compas.com.hr
Pregleda: 3277

Četiri DVD-a s područja Lipika i Pakraca; DVD Marino Selo, DVD Pakrac, DVD Prekopakra i DVD Lipik dobili su ukupno četiri motorne pile marke Husqvarna koje je donirala tvrtka Eurovrt iz Zagreba.

Donaciju je osobno uručio direktor tvrtke Vinko Širac u nazočnosti zapovjednika spomenutih DVD-a, predsjednika i zapovjednika Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik, Tomislava Stokića i Ilije Turkovića ml. te gradonačelnice Pakraca Anamarije Blažević. Kako je rekao Vinko Širac s Lipikom i Pakracom ga povezuju korijeni, inače je rodom Pakračanin, a i supruga ima korijene iz Marinog Sela pa je to jedan od razloga zašto su se odlučili donirati ovoj sredini, a i kroz razgovore s predstavnicima DVD-a uvidjeli su potrebu te su željeli DVD-ima osigurati bolje uvjete rada što se nadaju da su ovom donacijom i pomogli, na čemu im se srdačno zahvalio u ime svih DVD-a predsjednik VZ Pakrac-Lipik Tomislav Stokić koji je rekao kako svakako imaju njegovu preporuku jer su ne samo riječju nego i ovom gestom pokazali brigu o vatrogastvu na području Lipika i Pakraca.





Tvrtka Eurovrt devet se godina bavi vrtnom i komunalnom mehanizacijom te ima široki asortiman strojeva za poljoprivredu i šumarstvo od hobi do profesionalne namjene. Ovlašteni su prodajno-servisni centar za desetak brendova, za Stihl, Husqvarnu, Viking, John Deer, Toro, AS Motor, Gardena i druge. Prisutni su duže vremena i u segmentu komunalnog održavanja kojim opskrbljuju tvrtke koje se bave hortikulturom i uslugom održavanja javnih površina, ali i ponudom specijalnih strojeva za održavanje sportskih terena. Eurovrt ima trenutno u Hrvatskoj najveći izložbeno-prodajni prostor takve namjene na preko 1000 metara kvadratnih u Zagrebu na Žitnjaku, a cjelokupnu ponudu uz dostavu moguće je pogledati i naručiti i putem njihovog web shopa www.eurovrt.hr. 





Savjet koji je tog dana uputio direktor Širac i vatrogascima i svim prisutnim na donaciji je kako ako se odlučuju kupovati neki stroj, neka to bude prije svega kvalitetna roba ispred koje stoje jaki brendovi koji su trajni i koji osiguravaju rezervne dijelove i ovlaštene servise, a ne jeftina kineska roba koja je preplavila tržište kroz trgovačke centre, a koja je lako kvarljiva i za koju se vrlo često, kako i njihova iskustva govore, ne nalaze rezervni dijelovi.

Izvor: compas.com.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI