Potpisan ugovor o izvođenju radova obnove Županijske palače

Potpisivanje ugovora
(FOTO: zupanija - pozesko slavonska)

19.08.2017. | M.M.
Pregleda: 4471

Jučer su u Županijskoj vijećnici požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i predstavnik tvrtke Projekt inžinjering Igor Starčević potpisali Ugovor o izvođenju radova obnove Županijske palače vrijedan 1.070.000,00 kuna.

"Požeško-slavonska županija započela je ovaj projekt u svrhu razvoja turizma i poboljšanju socijalnih djelatnosti u svom prostoru. Projekt će financirati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa 75% i Požeško-slavonska županija sa 25%. Ministarstvo je prepoznalo potrebu stavljanja Županijske palače u turističku ponudu zbog njene povijesne vrijednosti i povijesnih događanja koja su se događala unutar njenih prostora. Građevinske aktivnosti koje će se raditi navedenim projektom - krovište, Županijska vijećnica i ulaz, tek su početak njene obnove" - rekao je tom prigodom župan Tomašević.





Projekt je izradila Regionalna razvojna agencija Panora, a kandidirala Požeško - slavonska županija. Izvođač radova je tvrtka Projekt inžinjering iz Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI