Kaptol izgubio u Kuzmici, Slavonija remizirala s Bukom

12.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10511

Apsolutni favoriti - Kaptol i Slavonija podbacili su u današnjim utakmicama 14. kola 1. županijske nogometne lige. Požeška je Slavonija na domaćem terenu igrala neriješeno s ekipom BSK Bazinatours iz Buka koja se nalazi pri dnu ljestvice, dok je vodeći Kaptol izgubio u gostima kod Tim osvježenja.

Slavonija - BSK Bazinatours 3:3

U utakmici na Slavoniji gosti iz Buka priredili su pravo iznenađenje. Iako je Slavonija povela na samom početku utakmice, gosti vrlo brzo prelaze u vodstvo, a na poluvremenu je bilo 1:3. U nastavku utakmice domaćini uspijevaju tek izjednačiti.


- Suđenje je bilo korektno, gosti su dobro igrali i na kraju zasluženo izvukli bod - komentirao je Tomislav Pavelić, tajnik Športskog nogometnog kluba Slavonija.


Kutjevo - Jakšić 0:3

Iako su domaći igrači tijekom gotovo cijele utakmice imali inicijativu na terenu, gosti iz Jakšića uspjeli su iskoristiti svoje prigode iz kontre i pobijediti pogotcima Željka Paroubeka (dvostruki strijelac) i Dejana Bekića.

- Kutjevčani su imali inicijativu na terenu, ali ona je bila jalova jer čini mi se da nije tko imao zabiti gol. Mi smo opet došli nepotpuni, ali odigrali smo pametno i iskoristili prilike iz protunapada - komentirao je Goran Vrgoč, trener NK Jakšić.

Dinamo (R) - Požega 1:5

Igrači Nogometnog kluba Požega nastavljaju pobjednički niz. Danas su u gostima kod Dinama iz Rajsavca pobijedili visokim rezultatom 1:5. Iako se iz rezultata to ne bi lako zaključilo, u Rajsavcu su se igrala dva različita poluvremena, a između njih domaća je momčad vodila 1:0.

- Oni su nešto pokušavali i postigli su prelijep gol u prvom poluvremenu, no u nastavku se naša momčad razigrala i tada je bilo jasno da ćemo pobijediti - komentirao je Krešimir Bubak, tajnik NK Požega.

Tim osvježenje - Kaptol 2:0

U posljednjoj današnjoj utakmici, koja se igrala u Kuzmici, uslijedilo je najveće iznenađenje. Domaćini su uspjeli svladati vodeći na ljestvici Kaptol uvjerljivo 2:0.

- Imali smo mi još prilika, ali imali su i oni. Mi smo neke od svojih prilika iskoristili i mislim da smo zasluženo pobijedili - komentirao je Željko Raguž, tajnik NK Tim osvježenje.

Oba su gola postignuta do 35. minute, a strijelci su Luka Rotim i Ivo Papak.

Sutrašnje utakmice 1. ŽNL

Sutra će Eminovci ugostiti Papuk, a Mladost u Pavlovcima drugoplasirani Hajduk iz Pakraca. Croatia iz Mihaljevaca dolazi u Sulkovce, a Kamen će u Vetovu ugostiti vidovački Dinamo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI