U subotu i nedjelju igra se prvo kolo kupa u Požeštini

18.08.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 5186

Sljedećeg vikenda, odnosno već za dan, dva kreće službeno natjecanje u Požeško slavonskoj županiji, po već uobičajenom rasporedu prije prvenstva se igraju dva kola Kupa što je odlična praksa jer se manje igra srijedom u kasnijoj fazi sezone, a i klubovi imaju priliku iskoristiti Kup kao dobru pripremu za prvenstvene dvoboje.

U nedjelju, 20. kolovoza s početkom u 17,30 sati sastaju se Graničar (Bučje) – Tim Osvježenje (Kuzmica), Slavonija (Prekopakra)- Eminovci, Croatia (Mihaljevci) – Croatia(Donja Obrijež), Hrvatski dragovoljac (Drenovac) -Poljana, Sulkovci – Požega, Jovača (Marino selo) – Kaptol, Papuk (Velika) – Parasan (Golobrdci), Dobrovac – BSK Buk, Dinamo (Vidovci) – Slaven (Gradac), Omladinac (Čaglin) -Mladost (Pavlovci), Kutjevo-Ovčare.

Dan prije, u subotu, 19. kolovoza s početkom u 17,30 sati odigrat će se četiri utakmice. Sastaju se Lipik 1925 (Lipik) – Sloga (Trenkovo), Graničar (Zagrađe) – Lipa (Stara Lipa), Jakšić – Hajduk (Pakrac) i Dinamo (Rajsavac) – Kamen (Vetovo). Slobodan je Dinamo (Badljevina) koji je trebao gostovati u Biškupcima kod BSK-a čija je Skupština u srijedu, 10. kolovoza donijela odluku o gašenju kluba.


Kao najzanimljiviji dvoboji ističu se oni u Vidovcima i Čaglinu. U Vidovcima će Dinamo i Slaven odigrati jedini "prvoligaški” dvoboj u prvom kolu, a dvoboji ova dva kluba uvijek su zanimljivi u posljednje 3 sezone od one čuvene borbe za naslov prvaka kada je na kraju Dinamo slavio. Ovoga puta Dinamo slovi za velikog favorita pojačan za sjajnog napadača Tomislava Žuljevića. U Čaglinu se igra "derbi prošle sezone”. Naime, Mladost je najvećeg konkurenta za naslov prvaka u 2. ŽNL imala u Omladincu, a domaćina u kupu sigurno i te kako peče težak poraz u posljednjem međusobnom dvoboju u Pavlovcima kada su "popili” petardu. Požega i Kutjevo su prošle sezone došli do polufinala, odnosno do dvoboja s trećeligašima, a ovu kampanju otvaraju u Sulkovcima, odnosno u Kutjevu protiv Ovčara. I jedni i drugi ulaze u utakmice kao favoriti, posebno Kutjevo, dok Požega ipak ide na kvalitetnijeg protivnika, ali niti jedni niti drugi ne bi smjeli imati problema.


U kupu se igra samo jedna utakmica, a ako nakon 90 minuta rezultat bude izjednačen odmah se izvode jedanaesterci. Izvlačenje parova 2. kola bit će u ponedjeljak, 21. kolovoza u 12,00 sati u prostorijama Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije (Dr. Tuđmana 4, Požega


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI