Plesni studio Marine Mihelčić vratio se sa  Svjetskog kupa iz Poreča

Hrvatska reprezentacija
(FOTO: M.M.)

16.08.2017. | M.M.
Pregleda: 4069

Plesni studio Marine Mihelčić vratio se sa  Svjetskog kupa iz Poreča, sa odličnim uspjehom. Svjetski kup organizirao je Hrvatski Twirling Savez.

Na natjecanju je bilo 1890 natjecatelja i još toliko pratnje. Bio je to do sada najveći kup. Natjecalo se 19 zemalja. Norveška, Švedska, Nizozemska, Njemačka, Švicarska, Engleska, Irska, Škotska, Španjolska, Francuska, Italija, USA, Japan, Australija , Kanada, Češka, Slovenija , Rusija i Hrvatska.





"Bili smo ponosni što se slušala Hrvatska himna zahvaljujući našem natjecatelju Benjaminu Iličiću , u solu juniori. Adrijana Jurić ušla je u polufinale među 10 najboljih kao i par Mirta Bajt i Ines Podgornjak. Ekipa seniora ušla je u top šest te stala na postolje. Iako svi nisu osvojili medalje bili su odlični te pokazali da možemo biti ponosni na Požeške twirlingaše. Osim natjecanja bila je ovo prilika za mlade da upoznaju djevojke i mladiće iz cijeloga svijeta." - rekli su iz Plesnog studia Marine Mihelčić





























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI