Istraživanje deficitarnih zanimanja

(Ilustracija)
(FOTO: M.M.)

11.08.2017. | M.M./pakrac.hr
Pregleda: 4257

Grad Pakrac provodi postupak istraživanja tržišta rada radi utvrđivanja deficitarnih zanimanja u akademskoj godini 2017/2018. na temelju odredbi članka 2. Odluke o stipendiranju studenata Grada Pakraca.

Cilj ovog istraživanja je prikupljanje i analiza podataka u svrhu donošenja odluke gradonačelnika o deficitarnom zanimanju radi stipendiranja studenata sredstvima Proračuna Grada Pakraca.

Istraživanjem ističemo važnost međusobne suradnje kojom želimo potaknuti poslodavce na strateško planiranje i podržavanje općeg interesa radi čega u njega uključujemo javnost na lokalnoj razini – poslodavce različitih profila; ustanove, mala i velika poduzeća, obrte, udruge, OPG-e.


Stipendiranjem studenata Grad Pakrac olakšava školovanje studentima i financijski pomaže obitelji te utječe na stanje svijesti građana i gospodarski napredak.Istraživanje se provodi jednokratno, jednom godišnje i primarno, a usmjereno je ka pravnim i fizičkim osobama na području grada Pakraca i mjestima koja su od Pakraca udaljena najviše 50 kilometara.Metoda ispitivanja je osobna a očekujemo da odgovorna osoba gospodarskog subjekta ispuni priloženi obrazac upitnika te ga potpisanog i s pečatom dostavi poštom ili osobno do 05. rujna 2017. godine na adresu:


Grad Pakrac, Trg bana J. Jelačića 18, 34550 Pakrac (ured 128)odnosno e-mailom (kao privitak s potpisom i pečatom u PDF formatu): [email protected]

Obrazac upitnika za izbor deficitarnog zanimanja u akademskoj godini 2017./2018. možete preuzeti ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI