U Brđanima nestao 21-godišnjak koji je možda spreman i na suicid, policija i HGSS ga traže

Potraga za nestalom osobom u Brđanima
(FOTO: M.M.)

10.08.2017. | M.M.
Pregleda: 12744



Danas predvečer policija je zaprimila dojavu kako je u mjestu Brđani nedaleko Požege nestala mlađa muška osoba. Nakon što je policija izašla na teren I obavila obavijesni razgovor, uvidom u okolnosti došlo se do zaključka da je osoba suicidna i nakon toga se aktivirao i HGSS Požega.

"Danas oko 20:00 satima dobili smo dojavu da je nestala mlađa osoba iz mjesta Brđani nedaleko Požege. Točnije radi se o muškarcu oko 21 godine koji se jučer uputio u nepoznatom pravcu, a sumnja se da je nestala osoba suicidna.


Po izlasku HGSS-a Požega započela je pretraga terena u mjestu Brđani u krugu od 500 do tisuću metara s tim da poteškoće u traganju stvara napušten teren koji je pod visokim I niskim raslinjem te mrak odnosno noć.” - rekao nam je Igor Protić dopročelnik HGSS stanice Požega.





Uz 15 HGSS-ovaca u potrazi je sudjelovalo i deset interventnih policajaca iz PU požeško – slavonske. Potraga je radi noći smanjena te se pravi plan za ujutro gdje će se od 5:00 sati krenuti ponovno u potragu uz pomoć pasa tragača te ljudstva.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI