U Pakracu se sudarila dvojica nepropisno parkirana, 66-godišnjak imao 2,29 promila alkohola u krvi

Prometna nesreća
(FOTO: Mladen Mirković)

08.08.2017. | M.M.
Pregleda: 2864

66-godišnji vozač 07.kolovoza oko 19:35 sati, u Pakracu, Trg dr. Franje Tuđmana, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,29 promila upravljao je osobnim automobilom marke "Rover", daruvarskih registarskih oznak.

66-godišnjak je nepropisno parkirao na pješački prijelaz, uključivao se u promet vožnjom unazad, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u osobni automobil marke "Fiat", daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno nepropisno parkirao 39-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će 66-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije a protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog.


Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI