NK ¨Croatia¨ iz Mihaljevaca sutra poziva sve zaljubljenike u nogomet na 12. Croatia kup

NK Croatia Mihaljevci
(FOTO: M.M.)

29.07.2017. | M.M.
Pregleda: 2560

Nogometni klub "NK CROATIA" iz Mihaljevaca organizira 12. Croatia kup koji će se održati 30. srpnja i 4. kolovoza na stadionu "Grabovac" u Mihaljevcima.

Sutra 30. srpnja s početkom u 16:15 sati prvu utakmicu i otvorenje 12. Croatia kupa otvorit će nogometna ekipa "Kaptol" i nogometna ekipa "Parasan" i Golobrdaca, a nakon njih u 18:15 na teren će izaći nogometna ekipa "Sloga" iz Trenkova protiv ekipe "Croatia" iz Mihaljevaca koji su domaćini i organizatori kupa.

Ekipe koje pobijede u sutrašnjem prvom djelu kupa snage će odmjeriti u finalu 4. kolovoza u 18:15 sati, dok će poraženi odigrati utakmicu za treće mjesto u 16:15 sati.


Organizator poziva sve zaljubljenike u nogomet da dođu sutra 30. srpnja na 12. Croatia kup u Mihaljevce, a isto tako i 4. kolovoza kada će se odigrati finale kupa domaćin je organizirao zabavu na otvorenom gdje će nastupiti svima znan "Aurea band" te sve prisutne zabavljati do rano u jutro.


Uz dobar nogomet posjetitelji će moći kupiti piće po promotivnim cijenama te probati dobru gastronomsku ponudu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI