Marko Vidakušić više nije trener drenovačkog dragovoljca

NK H. Dragovoljac
(FOTO: F.M.)

28.07.2017. | F. Memedović
Pregleda: 3505

Nakon punih četrnaest godina provedenih u Drenovcu, Marko Vidakušić više nije član, niti dio stručne ekipe NK Hrvatskog dragovoljca.

Ovo poznato trenersko ime pleterničkog kraja, razišlo se s upravom drenovačkog županijskog nogometnog drugoligaša, nezatvorivši na odlasku vrata nogom i zaželjvšizaželjvši, svom sada već bivšem klubu,  puno uspjeha i sportske sreće u budućnosti.

Za proteklih četrnaest godina puno je toga dobroga u stručnom i organizacijskom smislu Marko u Hrvatskom dragovoljcu napravio. Puno puta i bez velikog razumjevanja ostalih, radio je  Marko, prije svega na stvaranju kolektivne svijesti, govoreći da se jedino dobrom organizacijom i odgovornim odnosom prema nogometnoj igri može doći do dobrih rezultata i do dobrih ukupnih odnosa u klubu. Ponekad je Marko u klubu bio ,,Katica za sve". Radio je ono što su ponekad neki zaboravili, što nisu znali ili mogli i ništa mu nije bilo teško. U više navrata bio je trener prve momčadi, vodio je i drenovačke juniore, a bio je i tehnički tajnik kluba,  koji je te poslove znao odraditi više nego dobro. Od drenovačkih ljubitelja nogometa, Marku velika HVALA.


Kako riba bez vode ne može, tako isto i  Marko Vidakušić bez nogometa ne može. Nova adresa ovog nogometnog zanesenjaka je Gradac. Marko će ove sezone voditi ekipu županijskog prvoligaša Slavena. U razgovoru s njim, doznali smo.da je s prvim dojmovima u ovom klubu zadovoljan. U Slavenu je uz novost njegovog dolaska došlo i do promjene uprave kluba,   nekoliko prvotimaca otišlo je iz Slavena, dok su neki novi u Gradac pristigli. S obzirom na svu ovu novu  situaciju, kao i obično,Vidakušić je optimist i siguran je da sa svojim novim klubom može doseći sredinu prvenstvene ljestvice u 1. ŽNL Požeško- slavonskoj. Pa neka im je sretno.


Na kraju našeg razgovora, Marko se zahvalio svima u Drenovcu koji su njegov rad cijenili i podržavali, uz poruku da Hrvatski dragovoljac za njega nikada neće biti bivši.

TEKST i FOTO: Franjo Memedović



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI