Visoka škola ¨CMS¨ iz Tuzle nudi mogućnost školovanja i studentima iz Slavonije

Visoka škola "CMS" iz Tuzle
(FOTO: M.M.)

28.07.2017. | M.M.
Pregleda: 4293

Visoka škola "CMS – Centar za multidisciplinarne studije" (u daljnjem tekstu CMS) ima sjedište u Tuzli, a kao moderna samostalna visokoškolska ustanova djeluje temeljem dozvole za rad izdane od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta, čime su stečene diplome validne kako u BiH, tako i u ostalim zemljama, posebice okruženja (Hrvatska, Srbija... itd). Prema tome, CMS ima polaznike i interesnu zonu - studente iz BiH, Hrvatske i Srbije.



Misija koju postavljamo kao dugoročnu je da se CMS održi kao respektabilna ustanova u visokom školstvu, poznata i priznata kao visokokvalitetna i profesionalna institucija na ovim prostorima. Stvoreni preduvjeti od kvalitetnog, udobnog i komfornog prostora, dobro obrazovanog nastavnog kadra s iskustvima iz prakse, dobra povezanost s ostalim subjektima koji doprinose obrazovanju, kao i sam smještaj ustanove koji omogućava dolazak studenata, te učenje na daljinu i e-nastava jamac su za ispunjavanje cilja i misije ustanove.






Visoka škola samostalno izvodi programe osnovnih akademskih dodiplomskih studija prvog (I) ciklusa, po Bolonjskom procesu u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju u studijskim programima: Poslovna ekonomija, Promet, Energetika, Informacijske tehnologije i Zaštita na radu i zaštita od požara, s nekoliko smjerova u programima koje možete vidjeti na našim oficijelnim web stranicama cms.edu.ba Završetkom studija student stječe akademsko zvanje: Bakalaureat/ Bachelor – 180 ECTS (3 godine školovanja) Bakalaureat/ Bachelor – 240 ECTS (4 godine školovanja) uz naznaku studijskog programa i smjera čime aplicira za široku lepezu radnih mjesta u privredi, upravi, školstvu ili privatnom sektoru, a u slučaju želje za nastavkom studija dobre temelje za isto.






CMS u praksi primjenjuje mentorski sistem, i ostale metode edukacije koje omogućuju stjecanje znanja na najsuvremenije načine, a osmišljena je kao mjesto rada i napredovanja studenata i nastavnog osoblja koje posjeduje naučnu i pedagošku reputaciju, ali i iskustva iz prakse. Završetak studija u rokovima je imperativ svih u ustanovi. Studentu je omogućena maksimalna suradnja s nastavnim i drugim osobljem CMS -a, aktivno sudjelovanje na različitim stručnim skupovima i simpozijima i mnoge druge aktivnosti koje utiču na to da završeni studenti budu kadar prepoznatljiv po svojim znanjima i kompetencijama. Komunikacija između osoblja, nastavnika i studenta te preuzimanje materijala, obavijesti i dr., omogućena je putem e-nastave čime nema bojazni za studente iz daljih područja da će biti zanemareni i bez pravovaljane informacije.







Studije mogu upisati svi građani sa završenim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem bez kvalifikacijskih ispita. Natječaj za upis možete pronaći kroz poveznicu: cms.edu.ba Za akademsku godinu 2017./2018. studenti plaćaju troškove studija za cijelu godinu u ukupnom iznosu od 2.290,00 KM za redovne i 2.690,00 KM za izvanredne studente, s tim da iste mogu izmiriti u 12 bez kamatnih mjesečnih rata.







Za sve ostale dodatne informacije možete nas posjetiti na adresi Vjekoslava Tunjića 15, u Tuzli ili kontaktirati na E-mail: [email protected], ili telefone +387 35 369 540, +387 35 369 541, +387 35 369 542, Fax: +387 35 369 544 ili mobitel: +387 62 843 362. Korisne informacije o našem radu možete pronaći i na našoj facebook stranici: Visoka škola "CMS - Centar za multidisciplinarne studije" Tuzla, odnosno upit poslati i putem aplikacije messenger.




Omogućen je lakši kontakt za zainteresirane studente iz Hrvatske koji osnovne informacije mogu dobiti i na telefon: 0996756680.

Srdačan pozdrav od uprave i osoblja CMS-a, posebice građanima i budućim studentima s područja Slavonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI