Humanitarni turnir za malog Nou – pomozimo da prohoda!

Plakat
(FOTO: sportalo.hr)

28.07.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 3590

Sutra se sa početkom u 16,00 sati u Trnovcu nedaleko od Velike održava humanitarni turnir na kojem se prikupljaju sredstva za pomoć malenom Noi Iviću koji je krenuo na terapiju nakon koje bi mogao po prvi puta samostalno prohodati.

Mještani Trnovca su se već mnogo puta iskazali kada su humanitarne akcije u pitanju, pa ne sumnjamo da će i ovoga puta odraditi sjajan posao, a naravno, svi su pozvani priključiti se i pomoći njima, ali prije svega desetogodišnjem Noi i njegovoj obitelji koja se bori s finanacijskim problemima s obzirom na iznimno skupu terapiju koji Noa mora odraditi da bi stao na svoje noge.

Kako smo svi svjesni društva u kojem živimo i nije potrebno posebno isticati da je liječenje iznimno skupo, i da je najvećim dijelom palo na leđa roditelja. Isto tako je poznato da ne postoji bolji osjećaj nego nekomu pomoći, a kada je riječ o djetetu, osjećaji se multipliciraju. Ovo je jedan od rijetkih turnira gdje su baš svi pobjednici, gdje vrijedi ono Coubertienovsko važno je sudjelovati a ne pobjediti. Iako kada malo razmislimo, ovdje su poraženi samo oni koji ne sudjeluju, svi sudionici su unaprijed pobjednici!






Osim nogometnog turnira organizatori spremaju i natjecanje u kartanju odnosno turnir u beli, a i iz tog dijela kompletan prihod je namjenjen Noinu liječenju. Dakle, ne postoji nikakvo opravdanje za nedolazak, ako vas bole leđa ili noga, tu je bela, ako ste zdravi – na nogometni teren! Pokažimo srce još jednom!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI