Franjo Lucić podnio ostavku na sve funkcije u HDZ-u

Franjo Lucić
(FOTO: Ivan Vlahović)

27.07.2017. | Telegram.hr
Pregleda: 18788

Nakon pokušaja podmićivanja Telegramovog novinara Drage Hedla, saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić podnio je ostavku na sve funkcije u HDZ-u. "Podnio sam ostavku na sve političke funkcije u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, na mjesto predsjednika Županijskog odbora Požeško-slavonske županije, člana Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora”, rekao je Lucić stoji u priopćenju koje je stiglo iz HDZ-a.

Franjo Lucić je o svome činu obavijestio i predsjednika stranke Andreja Plenkovića.

"Bez obzira na neutemeljenost optužbi, odlučio sam da ne želim biti teret svojoj stranci. Odgovorno tvrdim da nije bilo riječi o nikakvom podmićivanju, kako tvrdi gospodin Hedl, a to ću, ako bude potrebno, dokazati na mjerodavnom mjestu”, poručio je Lucić.


Doznajemo da će Županijski odbor HDZ-a večeras imati sastanak nakon kojeg će obavijestiti javnost tko će biti privremeni ili trajni predsjednik ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije, stoga nas pratite live na Facebook stranicama 034 Portala.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI