HDZ na putu prema 100%, hoće li stignuti Cistu Veliku!?

HDZ
(FOTO: Facebook)

27.07.2017. | A.M.
Pregleda: 6496

U samoj špici sezone i godišnjih odmora, pojedine stranke ipak pokazuju da su aktivne i rade "punom parom" bez obzira na temperature vani. Tako je HDZ Požeško-slavonske županije napravio svoj službeni profil na Facebook stranicama čija naslovna fotka govori kako HDZ ima ambiciju biti 100 postotni pobjednik na idućim izborima.






Vrlo hrabro i pohvalno, moramo priznati, ne bi bili jedino mjesto u kojoj bi HDZ odnio 100% pobjedu- tu titulu već nosi Cista Velika kod Imotskog. No, kad bi se to dogodilo u cijeloj županiji, bili bismo prva 100 postotno plava (HDZ) županija. Nije ni to loše, barem bi se po nečem isticali u Hrvatskoj, a ne samo siromaštvu.


Ruku na srce, HDZ ni ne treba puno raditi, obećavati, obilaziti, uvjeravati da "zaplavi" cijelu županiju jer "crvenih" ionako nema ni za lijek!

Naime, dok HDZ radi, oporba iliti SDP, stagnira i nema ih nigdje. Niti se izjašnjavaju po pitanju ...pa bilo čega u Požegi i županiji niti se pojavljuju u javnosti, kao da su se nakon izbora svi zavukli u svoje jazbine i sramota ih je iz njih izaći.




SDP, recimo, na Facebooku ima profil vezan samo za Požegu gdje su zadnji puta bili aktivni 30. svibnja ove godine, a njihova naslovna fotka govori upravo sve o SDP-u Požega! Dakle, mislimo da narod također na spomen SDP-a u Požegi ima samo jednu sliku- sliku Zdravka Ronka.

Prema tome, a i ostalim činjenicama, SDP je uglavnom baziran samo na Požegu. Razumljivo, s obzirom na to da je Požega centar županije i najveći broj birača nalazi se baš u Požegi- gdje je uvjerljivo pobjedu odnio HDZ!

Što se tiče Nezavisnih lista koje za vrijeme predizborne kampanje niču kao gljive nakon kiše, već tradicionalno je poznato da one nakon, uglavnom izbornih neuspjeha, nestanu kao rukom odnesene.

Za zaključiti se može jedino da je HDZ-ova ambicija zvana "100%" u potpunosti opravdana jer, ako ništa drugo, trude se obuhvatiti cijelu županiju, a i nemaju se protiv koga niti boriti!

HDZ svojim lajkom možete podržati na spomenutim Facebook stranicama, kao i sve ostale stranke (SDP, Živi zid, MOST, HNS, HSS, HSLS, itd.) kojima želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti, a o ovih "100 %" ipak će odlučiti oni najvažniji- birači!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI