Vatrogasci uklanjali stabla s prometnica i sanirali krovišta nakon nevremena

Vatrogasci režu grane
(FOTO: Mladen Mirković)

26.07.2017. | M.M.
Pregleda: 5475

Vatrogasaci JVP PSŽ i DVD Kaptol jučer su imali intervenciju uklanjanja stabla koje je palo na prometnicu u Požeškoj ulici u Kaptolu u vremenu od 9:00 sati do 9:20 sati.

Isti dan od 09:00 do 10:20 sati trajala je tehnička intervencija vatrogasaca JVP grada Požege na sanaciji krovišta obiteljske kuće u ulici Makse Kuntarića u Požegi koje je oštećeno u nevremenu.

U vremenu od 10:30 do 11:50 sati trajala je tehnička intervencija vatrogasaca JVP grada Požege na rušenju i uklanjanju stabla u ulici A. Kanižlića u Požegi.


Te od 12:00 do 12:30 sati trajala je tehnička intervencija vatrogasaca JVP grada Požege na rušenju i uklanjanju stabla koje se srušilo na gradskim bazenima u Osječkoj ulici u Požegi.


Tijekom protekla 24 sata Izvanbolnička hitna pomoć Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije imala je 7 intervencija dok se nije dogodila niti jedna prometna nesreća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI