Mitrović na klupi Požege, Tomljenović u Feričancima

Željko Mitrović
(FOTO: Zoran Irak)

19.07.2017. | sportalo.hr
Pregleda: 6285

Iako je prošla sezona već prilično daleko iza nas, a nova još poprilično udaljena, nogometnih vijesti nikada ne nedostaje. Vrijeme je ovo za promjene na klupama, pa je tako nekoliko novosti već poznato, a još ih se nekoliko očekuje.

Jučer je i službeno u pripreme sa Slavonijom krenuo Krešimir Brkić kojemu je to prvi samostalni trenerski angažman, dok su na novim klupama i tri prekaljena iskusna trenera. Željko Mitrović nakon godinu dana odmora nakon odlaska iz Croatije preuzeo je aktualnog prvaka 1. ŽNL NK Požegu. Mitrović svakako želi ponoviti prošlosezonski rezultat svoga prethodnika, ali i svoj vlastiti iz sezone 1995/96. kada je Požega osvajala naslove prvaka.

Ivica Tadić, dosadašnji trener mlađih kategorija u mihaljevačkoj Croatiji po svemu sudeći je novi trener Mladosti iz Pavlovaca, povratnika u prvoligaško društvo. Ovdje još nema službene potvrde, ali to je gotovo sigurna stvar.


Najuspješnij trener Požeštine završio je s "krive" strane Krndije, u Feričancima. Milan Tomljenović s Kamen ingradom 2002/03. godine završio je kao 4. u 1. HNL, a u prilično neočekivanom raspletu nakon što je izborio Europu na klupi ga je nasljedio Nenad Gračan. Posljednji angažman Tomljenović je imao u Dinamu iz Vidovaca, a sada je preuzeo momčad FEŠK-a koja je jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka u Osječko baranjskoj 1. ŽNL.


Još je nekoliko otvorenih radnih mjesta u županijskim prvoligašima, prije svega u Slavenu gdje će sigurno biti novo ime na klupi, ali i u BSK-u se traži novo ime nakon što je proteklu sezonu kraju priveo Zvonko Peška.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI