Sjajna partija Petre Lovrić na Europskom prvenstvu

Petra Lovrić na prvenstvu
(FOTO: 034 portal)

18.07.2017. | M.B.
Pregleda: 4350

Košarkašice osječkog Sveučilišta Josip Juraj Strosmayer danas su krenule sa svojim nastupom na Europskom sveučilišnom prvenstvu u mađarskom gradu Miskolc. Među osječkim studenticama je i Požežanka Petra Lovrić koja je u prvom susretu odigrala sjajnu košarku i predvodila ekipu do pobjede nad njemačkim Ruhr Universitat Bochumom.




Petra je odigrala zaista odličnu utakmicu, postigla je 20 poena i bila drugi strijelac ekipe uz imenjakinju Šimunić, a do double-double učinka nedostajao joj je samo jedan skok. Osječke studentice slavile su na kraju pobjedu s 11 poena prednosti u prvom kolu, a danas u 18,15 sati čeka ih dvoboj protiv Portugalki s University of Aveiro.


Loše smo ušle u utakmicu i prvo poluvrijeme je bilo stvarno jako loše. U drugom poluvremenu smo se koncentrirale, počele igrati pravu obranu i došle do preokreta i pobjede – rekla je Petra, a da je obrana bila prava u drugom poluvremenu svjedoči podatak da Njemice nisu zabile poen posljednje 3,45 minute.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI