U Split stižu BBB, Ultrasi, Kohorta, Tornado- SVI ZA DALMACIJU!

Požar u Split
(FOTO: Index.hr)

18.07.2017. | Index.hr
Pregleda: 6914

Akciji koju je pokrenula Torcida pozvavši sve svoje pripadnike da se stave na raspolaganje u borbi protiv vatrene stihije koja je jučer zahvatila i predgrađa Splita, odazvale su se i druge navijačke skupine.

Danas se u Split očekuje dolazak zagrebačkih Bad Blue Boysa, najvećih rivala Torcide, a dolazak su najavili i navijači drugih hrvatskih klubova.

"Pozivamo sve članove Tornada, te sve punoljetne građane grada Zadra da dođu u 23:30 na parking ispod dvorane na Višnjiku kako bi se organizirali i otišli pomoći u gašenju vatrene stihije u Splitu. Svi koji misle ići obavezno ponesite duge gaće, duge majice i marame", poručili su putem Facebooka navijači Zadra.





"Pozivamo sve svoje članove i ljude dobre volje koji imaju želju i mogućnost pomoći Dalmaciji u obrani od požara da budu u stanju PRIPRAVNOSTI. Ako bude potrebno zbog pogoršanja stanja na terenu sljedećih dana, spremni smo se staviti na raspolaganje nadležnim institucijama. Svi zainteresirani će u tom slučaju biti obaviješteni o daljnjim koracima. DALMACIJA JE BRANILA SLAVONIJU, SLAVONIJA DALMACIJU!", poruka je vinkovačkih Ultrasa.

izvor: www.index.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI